Kosttillskott som passar paleo på nätet

En paleokost handlar om att gå tillbaka till stenåldern. Man ska helt enkelt bara äta gött och grönsaker. Det var allt som behövdes då och det är allt som behövs nu. I alla fall om du frågar dem som förespråkar dieten. Många personliga tränare säger att de aldrig mått bättre sedan de började med dieten och att våra matsmältningssystem fortfarande är anpassade efter denna typ av kost. Eftersom det främst är kött och grönsaker det handlar om så är det väldigt lätt att implementera denna kost i din vardag. Du kan till exempel börja med en tallrik grönsaker och kyckling till middag.

Komplettera med kosttillskott

Precis som med alla dieter kan du komplettera med olika kosttillskott för att se till att du får i dig alla näringsämnen som du behöver. På till exempel Gymgrossisten hittar du flera varianter som passar perfekt till en paleokost. Ett exempel är blandningen “Reds Blends” som är en blandning av olika frukter och bär. Den har många hälsofördelar och du blandar den enkelt med ett glas vatten. Du kan alltså dricka den direkt som den är. Den fungerar även som en smaksättare i smoothies om du hellre vill det.

Det finns även en blandning som heter Greens blend som har en härlig smak av mojito. Den innehåller bland annat vetegräs och spirulina som är två så kallade “super foods”. Den fungerar på samma sätt som red blends, du behöver alltså bara blanda den med vatten. För att den ska smaka lite bättre så är den alltså smaksatt som en mojito.

Om du kompletterar din stenålderskost med något av dessa kosttillskott har du en väldigt bra grund att stå på. Kom ihåg att ett kosttillskott aldrig kan ersätta dina dagliga måltider undan endast ska fungera som ett komplement. Då gör det även som mest nytta för din hälsa.