Kött

Baconburgare & annat gott
15 Oct / 2014

Baconburgare & annat gott

Skriven av: paleobutiken Kategori: Kött Träffar: 1273 Kommentar: 0

I min värld kan väldigt få saker slå en riktigt god burgare och jag har testat en hel mängd recept som florerar på internet. Men dessa burgare slår det allra mesta. Testa, ni lär inte ångra er. 

Boef Bourguignon
29 Sep / 2014

Boef Bourguignon

Skriven av: paleobutiken Kategori: Kött Träffar: 971 Kommentar: 0

Nu lider den fantastiska sommaren mot sitt slut och dagarna blir både kortare och kallare. Då får man passa på att mysa till det med höstens favoritsysselsättning, långkok! Vi bjöd in grannarna och festade till det med en rätt vi aldirg blir trötta på, Boef Bourguignon


 

Chilli Con Carne
26 Sep / 2014

Chilli Con Carne

Skriven av: paleobutiken Kategori: Kött Träffar: 1442 Kommentar: 0

Igår kände vi för något snabbt och lätt och något som vår son dessutom skulle kunna tänka sig att äta. Ingen lätt kombination det där. Valet föll på denna Paleo Chilli Con Carne som smakade hur fint som helst. Lillen, mer eller mindre, slickade tallriken. Två tummar upp!


 

Italienska köttbullar med Paleo-pasta
26 Sep / 2014

Italienska köttbullar med Paleo-pasta

Skriven av: paleobutiken Kategori: Kött Träffar: 1467 Kommentar: 0

Igår svängde vi ihop en sann klassiker som gick på absolut nolltid och var precis hur gott som helst. Kontrasten mellan den varma såsen, köttbullarna och den friska Paleo-pastan var underbar.


 

Lammgryta med timjangremolata
06 Nov / 2014

Lammgryta med timjangremolata

Skriven av: paleobutiken Kategori: Kött Träffar: 1727 Kommentar: 0

Häromdagen när jag var på Coop och storhandlade bemöttes jag av en dam som stod och bjöd på gryta. Eftersom jag är lite av en fantast när det kommer till långkok så tackade jag givetvis ja utan att tveka någon längre stund. Så fort jag stoppade plastskeden i munnen utbröt en fest på mina smaklökar. Lammet och rotfrukterna i kombination med den underbara gremolatan fick mig att snabbt roffa åt mig samtliga ingredienser ocg rusa hem för att själv svänga ihop den ljuvliga gryta. 

Renskavsgryta med kantareller
26 Sep / 2014

Renskavsgryta med kantareller

Skriven av: Admin1213 Kategori: Kött Träffar: 1057 Kommentar: 0

Denna underbara renskavgryta rekommendera varmt av hela familjen. Till och med lillen åt med god aptit, vilket är bästa möjliga betyg!